Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σημαντική αύξηση μεγεθών για την Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

Υπογράφεται στρατηγικής σημασίας πρωτόκολλο συνεργασίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr διαρκή ανάπτυξη η οποία μεταφράζεται σε αύξηση των οικονομικών μεγεθών, πέτυχε και το 2017, η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Εκτελεστικό Μέλος Αναστάσιο Λάππα η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας κατάφερε να πετύχει σημαντική αύξηση των οικονομικών μεγεθών το 2017,κατά 10,03% στις καταθέσεις, 12,81% στις χορηγήσεις και 9,39% στο ενεργητικό.

«Η Τράπεζα συνεχώς αναπτύσσετε, καθώς  αναβαθμίζουμε  την οργάνωση της με την  συνέχιση της βελτίωσης των συστημάτων πληροφορικής και ασφαλείας, εκσυγχρονίζεται,  αλλά συγχρόνως  προτάσσει τον περιφερειακό της χαρακτήρα», τόνισε σε δηλώσεις του στο trikalanews.gr ο κ. Λάππας.

Επιπλέον στις  2 Απριλίου θα φιλοξενηθεί στα Τρίκαλα, με πρωτοβουλία της Τράπεζας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, στην οποία θα υπογραφεί στρατηγικής σημασίας πρωτόκολλο συνεργασίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας με τον Σύνδεσμο.

Σημαντικό αναμφίβολα βήμα για την ευρεία και στενή συνεργασία των δύο φορέων που θα συμβάλει στην προώθηση και την αξιοποίηση δράσεων, που θα δημιουργήσουν σύγχρονες και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή