Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σήμερα τελειώνει την «περίοδο χάριτος» ο Καΐκης…

Νωρίς το βράδυ η πρώτη πολιτική εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Τάσο Τσιαπλέ

Πολλά αναμένουμε να ακούσουμε στην αποψινή πολιτική εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Τρικκαίων Γιώργου Καΐκη, την πρώτη της αυτοδιοικητικής προεκλογικής περιόδου στην περιοχή μας. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα, παρόλο την κινητικότητα στα αντίπαλα στρατόπεδα, τηρεί στάση αναμονής. Οι λόγοι για κάτι τέτοιο είναι αρκετοί με κυριότερους βέβαια την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον δήμο Τρικκαίων και την καταγραφή της όλης κατάστασης που διαμορφώνεται στο πολιτικό σκηνικό της πόλης η οποία όμως ακόμη δεν έχει λύσει εξολοκλήρου τα ανοιχτά μέτωπα των προηγούμενων θητειών.

Απόψε λοιπόν, στις 8.30 μ.μ., στο Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων, δίπλα στο πνευματικό κέντρο, (οδός Γαριβάλδη) σε εκδήλωση με θέμα «Μαζί με τον λαό των Τρικάλων στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων», παρουσιάζεται το μέχρι τώρα ψηφοδέλτιο, καθώς πρόσωπα που θα υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Τάσου Τσιαπλέ, για την περιφέρεια Θεσσαλίας επίσης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι με όλα όσα συνέβησαν κυρίως στην αριστεροκεντρώα…πτέρυγα του δήμου Τρικκαίων μέχρι σήμερα, το σημερινό κάλεσμα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα συμπαραταχθούν με τη Λαϊκή Συσπείρωσης….

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή