Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΙΝΕΑΚ: Η ταινία «Πάντα στο Κόκκινο» στον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων πραγματοποιεί ειδικές προβολές για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) κάθε Κυριακή στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλου.

Αυτήν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου η ταινία

Πάντα στο Κόκκινο

(κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη 100΄)

Πραγματοποιούνται οι εξής προβολές:

  • 00 πρωί
  • 30 απόγευμα

Γενική είσοδος (4 €)

*Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης

Γενική είσοδος 4 €

Ετήσια κάρτα 20 €

Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης

Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης μπορούν να παρακολουθούν τις προβολές με εισιτήριο 2 €.

* «Κινηματογραφική Λέσχη για παιδιά». Με ετήσια συνδρομή 20 μόνο ευρώ τα παιδία αποκτούν ειδική κάρτα μέλους, με την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλες τις ταινίες του ΣΙΝΕΑΚ για την χειμερινή περίοδο 2022-23. Πληροφορίες-εγγραφές την ώρα προβολής το πρωί της Κυριακής στο ταμείο του Κινηματογράφου και στο τηλ. 24310 20090.

Πάντα στο Κόκκινο

Η Μέι Λι είναι μια 13χρονη καναδο-κινέζα έφηβη που εντελώς ξαφνικά μεταμορφώνεται σε γιγάντιο κόκκινο πάντα, κάθε φορά που ενθουσιάζεται (πράγμα που συμβαίνει πάντα…), κάτι που έχει να κάνει με τους προγόνους της στην Κίνα. Από την άλλη, η υπερπροστατευτική, αν όχι κάπως αυταρχική μητέρα της, η Μινγκ, μπλέκει συνεχώς στα πόδια της κόρης της -ό,τι χειρότερο, δηλαδή, μπορεί να συμβεί σε μια έφηβη.

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Χώρα: ΗΠΑ

Σκηνοθέτης: Ντόμι Σι

Πρωταγωνιστούν: Ρόζαλι Τσιάνγκ, Σάντρα Ο

Διάρκεια:99

Διασκεδαστικότατη, ευρηματική και αφηγηματικά απολαυστική αλληγορία θηλυκής ενηλικίωσης. Γεμάτη σεναριακές ιδέες, πολιτισμικές αναφορές, διακριτική κοινωνική κριτική και εύστοχη ψυχολογική ανάλυση. Χρήστος Μήτσης

αθηνόραμα

Το “Πάντα στα Κόκκινα” (και μπράβο για τον ελληνικό τίτλο, κιόλας) δεν πασχίζει να παρουσιαστεί ως πολύπλοκο, δομικά εξεζητημένο, οπτικά επιβλητικό. Ξέρει πολύ καλά τι είναι, και καταφέρνει αβίαστα να μας παρασύρει στον υπέροχο κόσμο του. Θοδωρής Δημητρόπουλος

news247.gr

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή