Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σκληραίνει η αντιπολιτευτική στάση του Θεόδωρου Χήρα

Καίρια ζητήματα που απασχολούν σημαντικά την κοινωνία της Πύλης, έθεσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο Θεόδωρος Χήρας και η παράταξη «Πύλης Όραμα».

Πρώτο μέλημα ήταν το ατύχημα στους Γόμφους.

Όπως τόνισε ο κ. Χήρας το σημείο παρουσιάζει μεγάλη επικινδυνότητα και μάλιστα δεν δίστασε να προτείνει ακόμη και την διαμαρτυρία σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου για να δοθεί λύση. Ζήτησε την άμεση σηματοδότηση αλλά και τη δημιουργία κόμβου ώστε να μειωθούν τα ατυχήματα.

‘Όπως επισημαίνει ο ίδιος «Δυστυχώς η απάντηση που ήρθε ήταν αποκαρδιωτική και παρέπεμψε το θέμα στο μέλλον. Έως τότε όμως τί θα κάνουμε;… προσευχές να μην θρηνήσουμε θύματα;».

Ένα άλλο σοβαρό ερώτημα ήταν, από την πλευρά του Θεόδωρου Χήρα, ήταν το Δημοτικό σχολείο Πύλης που στεγάζεται όπως ανέφερε η παράταξή του, τόσα χρόνια σε κοντέινερ με συνθήκες τριτοκοσμικές και ακατάλληλες για τα παιδιά. «Λες και είχαμε σεισμό στην Πύλη και προσωρινά χρησιμοποιούνται τα κοντέινερ!» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ζήτησε να πληροφορηθεί για τον αριθμό των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Μονομετοχικής του Χιονοδρομικού Περτουλίου τονίζοντας ότι ο δήμαρχος δεν έδωσε απάντηση «μη γνωρίζοντας ούτε ο ίδιος των αριθμό των μελών του Δ.Σ. της Μονομετοχικής» όπως είπε συνεχίζοντας για το αθλητικό κέντρο στο Βροντερό για το οποίο επίσης ζητήθηκε ενημέρωση σε πιο στάδιο βρίσκεται η κατασκευή του και πότε θα ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέρει η παράταξη του κ. Χήρα, «Συμπερασματικά θα θέλαμε να τονίσουμε πως η Δημοτική αρχή Πύλης άλλη μια φορά δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της και ροκανίζει το χρόνο προς της αυτοδιοικητικές εκλογές με το ίδιο στυλ, που κούρασε και χρειάζεται επειγόντως αλλαγή. Ο Δήμος Πύλης θέλει ελπίδα και όραμα να πετύχει το μεγάλο αναπτυξιακό άλμα στο μέλλον με αξίες, διαφάνεια, προγραμματισμό και τόλμη για δημιουργία».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή