Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σκόρπισε απογοήτευση ο Α.Ο. Τρίκαλα

Εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή με εικόνα αποκαρδιωτική από τους παίχτες της ομάδας των Τρικάλων.

Ακόμη μια αποκαρδιωτική εικόνα πρόσθεσε σήμερα η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα που για ακόμη μια φορά έδειξε πως δεν ξέρει να σκοράρει…

Απέναντι στην Παναχαϊκή που δεν ήρθε στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για την ισοπαλία αλλά για το «τρίποντο», οι παίχτες του Α.Ο. Τρίκαλα, ήταν άνευροι και χανόνταν μέσα στον βαρύ από την βροχή αγωνιστικό χώρο.

Περίπου 1.000 θεατές στις εξέδρες, πήραν την πίκρα της ήττας με εξαίρεση περίπου 30 Πατρινών που πανηγύρισαν την νίκη.
Η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα με την συμπλήρωση του 20λεπτου του αγώνα, δημιούργησε υποψία για γκολ όταν η μπάλα πέρασε άουτ σε κεφαλιά του Σαχινίδη, ενώ στο 23΄το σουτ του Γιαννιτσάνης κόντραρε στα σώματα αμυντικών και διευκόλυνε το ΄έργο του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι που έβλεπαν μια άτολμη και άχρωμη ομάδα απέναντι τους, αναθάρρησαν και στο 33΄ έστειλαν …προειδοποίηση όταν είχαν δοκάρι με προβολή μέσα από την περιοχή και 10 λεπτά αργότερα σε σέντρα, ο Λεάντρο στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα πετύχαινε με αυτογκόλ το 0-1.

Ίδιο σκηνικό και στο 2ο ημίχρονο με τον Μιλοσάβλιεβ στο 60΄μετά από κόρνερ να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και να σουτάρει πάνω στους αμυντικούς και στο επόμενο λεπτό πάλι από κόρνερ, η κεφαλιά του Σαχινίδη δεν βρίσκει στόχο.

Στο 66΄νέο κόρνερ ο Τσιάρας δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την σύγχυση μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και λίγο αργότερα αντικαθίσταται με την κερκίδα να …μουρμουρίζει για την επιλογή του προπονητή…

Στο 71΄η κεφαλιά του Γιαννιτσάνη στέλνει την μπάλα άουτ και στο 74΄ο Χαντζίδης εκτελεί φάουλ και η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι πριν περάσει άουτ στην τελευταία απειλή του Α.Ο. Τρίκαλα να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας από το παιχνίδι.
 
 
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης (80΄Γροντής), Λεάντρο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (70΄ζγκούρι) , Τόμιτς (57΄ Λουντούλου), Γιαννιτσάνης, Μιλοσάβλιεβ, Σαχινίδης

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή