Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σκοτώθηκε η εγγονή του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους IDF

Η Ροά Χανίγια – εγγονή του ηγέτη της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς, του Ισμαήλ Χανίγια – σκοτώθηκε σήμερα κατά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο σχολείο Αλ Μπουράκ της Γάζας, μεταδίδει το Al Jazeera και αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Την είδηση αναμεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στο Ισραήλ, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής επιβεβαίωση από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF).

Ισραηλινό σφυροκόπημα στα νοσοκομεία της Γάζας

Οι άμαχοι και τα παιδιά εξακολουθούν να πληρώνουν βαρύ φόρο αίματος στη Λωρίδα της Γάζας με τους ισραηλινούς να χτυπούν ακόμα και νοσοκομεία.

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 28 τραυματίστηκαν από πυρά των IDF στο νοσοκομείο Αλ Κοντς, στην Πόλη της Γάζας, ενώ σφοδρές μάχες είναι σε εξέλιξη στην περιοχή αυτήν μεταξύ του ισραηλινού στρατού και μαχητών της Χαμάς, ανακοίνωσε η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος.

Οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι παιδιά και δύο από αυτά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση

Δέχτηκαν πυρά ελεύθερων σκοπευτών, σύμφωνα με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση.

«Διεξάγονται σφοδρές μάχες και οι ελεύθεροι σκοπευτές των ειδικών δυνάμεων (ισραηλινής) κατοχής πυροβολούν στο νοσοκομείο Αλ Κοντς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν θύματα μεταξύ των εκτοπισμένων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Πολλά άρματα περικυλώνουν τέσσερα νοσοκομεία του τομέα» υποστήριξε από την πλευρά του το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης της Χαμάς, αναφέροντας το παιδιατρικό-ογκολογικό νοσοκομείο Αλ Ραντίσι, μια ψυχιατρική κλινική, το παιδιατρικό Νασρ και την οφθαλμολογική κλινική.

Πηγή: In.gr

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή