Σκρέκας, Χατζηδάκης, Σταϊκούρας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Στοιχεία που αποτυπώνουν την ανικανότητα της κυβέρνησης να βελτιώσει την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας παρέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, «τα μηνύματα που εκπέμπει η ελληνική οικονομία είναι πλέον ανησυχητικά».

«Η Ελλάδα σε αντίθεση με όλες τις χώρες που πέρασαν οικονομική κρίση είναι η μόνη που παραμένει εκτός αγορών. Τίποτα δεν προμηνύει ότι θα αποκαταστήσει σύντομα την αξιοπιστία της παρά τους πανηγυρισμούς του κ. Τσίπρα για τη δήθεν καθαρή έξοδο από τα μνημόνια» υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως συμπληρώνει η Πειραιώς, «η εξέλιξη αυτή μόνο τυχαία δεν είναι. Οφείλεται σε μια ανίκανη και τυχοδιωκτική κυβέρνηση η οποία φτωχοποιεί καθημερινά τους πολίτες και κρατά καθηλωμένη την ελληνική οικονομία».

Στη συνέχεια η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου «αντικατοπτρίζεται αυτή η ανικανότητα».

Όπως σημειώνει, φαίνεται «στη ΔΕΗ η οποία αντιμετωπίζει πλέον τον κίνδυνο της οικονομικής κατάρρευσης, στο κόστος δανεισμού της χώρας που παραμένει απαγορευτικό, στις επενδύσεις που διαρκώς υπονομεύονται, στο ιδιωτικό χρέος που συνεχώς διογκώνεται και πνίγει τους Έλληνες και βέβαια στην ανεπάρκεια της επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, την οποία, με εντολή του προέδρου της ΝΔ, επισκέφθηκαν εκτάκτως το απόγευμα ο αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης και οι τομεάρχες Χρήστος Σταϊκούρας και Κώστας Σκρέκας για να έχουν επίσημη ενημέρωση σχετικά με όσα συμβαίνουν στον χώρο ευθύνης της».

Πηγή: Το Βήμα
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή