Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Smart Farming: Θκομ, θκος, θκοτ, τίνους ινι τιλικά;

«Κοκορομαχία» στο facebook, με αφορμή την δημοσιότητα που πήρε η εφαρμογή Smart Farming, καθώς ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Τρικκαίων Γιώργος Χρυσόμαλλος, φέρεται ως ο “Ένας (και μοναδικός) νέος επιστήμονας, ο οποίος έφερε την τεχνητή νοημοσύνη στο χωράφι“.

Έξαλλος ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Λούλιος, έσπευσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook, να παρουσιάσει ως δική του την έξυπνη εφαρμογή smart farming.

Τα σχόλια που αντάλλαξαν οι δύο άντρες στο facebook, είναι …απολαυστικά και μας τα έστειλε ως φωτογραφίες ένας αναγνώστης, αγανακτισμένος από το επίπεδο …εξυπνάδας που έχει η πόλη του προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου.

Αναλυτικά η επιστολή του αναγνώστη

Μια “smart” λύση έλαβε πρόσφατα δημοσιότητα στο Δήμο Τρικκαίων. Αμέσως μετά, ένας τεχνικός σύμβουλος και ένας ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Τρικκαίων συγκρούονται δημόσια στο Facebook για την ιδιοκτησία της. Ένας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, τρώει ποπ κορν αμέτοχος.

Δεν ξέρω αν τέτοια φαινόμενα είναι καθημερινότητα στα Τρίκαλα. Τελικά ποιος σχεδιάζει, τι; ποιος ελέγχει; τι παραδείγματα δίνονται; 

Αναγνώστης





Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή