Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοφάδες: Οικογενειακός προγραμματισμός – αντισύλληψη – Μητέρα και Παιδί

Δράση στο Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σοφάδων

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο  Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σοφάδων ενημερωτική δράση με τίτλο «Οικογενειακός προγραμματισμός- Αντισύλληψη – Μητέρα και Παιδί» με την συμμετοχή του Κέντρου Υγείας Σοφάδων.

Η δράση υλοποιήθηκε  στο πλαίσιο της στήριξης της υγείας ευπαθών και ευάλωτων πληθυσμών και απευθυνόταν σε νεαρές γυναίκες Ρομά.

Στη δράση συμμετείχαν στελέχη του Παραρτήματος Ρομά Σοφάδων, και από  το Κέντρο Υγείας Σοφάδων  συμμετείχαν ο Γυναικολόγος Πασχάλης Μούσιος, η Μαία Μαρία Κατσαβού και η Νοσηλεύτρια Βασιλική Τσιγαρίδα.  Έγινε εκτενής αναφορά σε θέματα Οικογενειακού Προγραμματισμού – Αντισύλληψης, εξετάσεων προγεννητικού ελέγχου, ακολούθησε συζήτηση και υποβλήθηκαν ερωτήματα από τις νεαρές γυναίκες Ρομά στα οποία ανταποκρίθηκαν οι επαγγελματίες υγείας του Κέντρου Υγείας Σοφάδων.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Σοφάδων  χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή