Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΟΚ – Μητέρα αποπειράθηκε να πνίξει την 4χρονη κορούλα της

Μία πράξη που λίγο έλειψε να εξελιχτεί σε τραγωδία, αποκάλυψε το βίντεο (από κρυφή κάμερα) που τράβηξε ο πρώην σύντροφος της γυναίκας που ζούσαν μαζί, μέχρι που έληξε το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει. Στο μικρό σπίτι στα Σεπόλια Αττικής, ζούσε πλέον η μητέρα με τα τρία παιδιά της, ένα εκ των οποίων, κοριτσάκι 2 ετών, ανήκε στον πρώην σύντροφό της. Εκείνος, φαίνεται ότι κάτι είχε καταλάβει πως δεν πήγαινε καλά, κι έτσι αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα.

Τελικά, η κάμερα «συνέλαβε» τη μητέρα να μπαίνει στο δωμάτιο για να πάρει τον αναπτήρα που είχε ξεχάσει, και τότε το τετράχρονο κοριτσάκι της ξεσπά σε κλάματα, εξαιτίας της κακοποίησης που δεχόταν από την ίδια, με αποτέλεσμα η ίδια να εκνευριστεί, αφού το παιδί δε σταματούσε το κλάμα, και να προσπαθεί να το κάνει να σταματήσει κλείνοντας με δύναμη το στοματάκι του με το χέρι της, σε σημείο που το παιδί τιναζόταν αφού δεν μπορούσε πλέον ν’ αναπνεύσει.

Το οπτικό υλικό, όπως ήταν φυσικό, κατατέθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα προκειμένου να διενεργηθούν οι δέουσες νομικές ενέργειες.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή