Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε την κόρη του γιατί δεν άντεχε να τη βλέπει άρρωστη

Από σκλήρυνση κατά πλάκας έπασχε η 42χρονη.

Η άτυχη 42χρονη που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη έπασχε από σκήρυνση κατά πλάκας από 14 ετών και ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Γείτονες που την γνώριζαν, μιλούν για μια καλοσυνάτη κοπέλα, σε αντίθεση με τον πατέρα της που τον χαρακτηρίζουν «δύσκολο».

Γειτόνισσα της δολοφονημένης γυναίκας είπε στον ΑΝΤ1 ότι «ο πατέρας ήταν μονόχνωτος και αγέλαστος. Δεν είχε καμία επαφή με εμάς, ούτε καλημέρα σχεδόν. Ερχόταν δυο, τρεις φορές την εβδομάδα, έμενε εδώ». Το απόγευμα της Τρίτης «δεν ακούσαμε τίποτα που να μας κίνησε την περιέργεια» πρόσθεσε.

Το έγκλημα ήρθε στο φως χθες το απόγευμα, όταν η 42χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η γυναίκα στην περιοχή των Συκεών. Όταν εκείνος έτρεξε στο σπίτι του πατέρα τους στην περιοχή της Τούμπας να του πει τι είχε συμβεί, τον βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο.

Ο 69χρονος πατέρας φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνος τη σκότωσε επειδή δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας το ψαροτούφεκό του.

Ο 69χρονος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή