Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοκ στον Βόλο – Πατέρας κλωτσούσε την 14χρονη κόρη του

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε στον Βόλο την περίοδο των εορτών είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, μία ανήλικη κοπέλα μόλις 14 ετών, έπεσε θύμα της βίας του αλκοολικού πατέρα της, με τον μεγαλύτερο αδερφό της, επίσης ανήλικο, να παρεμβαίνει για να τη σώσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper, το συμβάν σημειώθηκε  το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, όταν ο πατέρας της 14χρονης, σε ένα ξέσπασμα βίας, επιτέθηκε στο ανήλικο κορίτσι και την κλωτσούσε στην πλάτη.

Η σωτήρια παρέμβαση του αδελφού της

Ο μεγαλύτερος αδερφός της κοπέλας επενέβη και τον απομάκρυνε, ενώ η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες που ανησύχησαν ακούγοντας τις φωνές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια αντιμετωπίζει καταστάσεις όπου ο πατέρας βγαίνει προχωρά σε βίαιες συμπεριφορές.

Ο ίδιος κάνει κατάχρηση αλκοόλ και, καθώς η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών εργάζεται και λείπει συχνά από το σπίτι, ξεσπά συχνά στη 14χρονη κόρη του, ενώ στο παρελθόν είχε χτυπήσει και το γιο του.

Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ την παραμονή των Χριστουγέννων και κρατείται, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σε αυτόφωρο ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή