Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοκ προκαλεί πολύνεκρο δυστύχημα στην Κοζάνη

   Σοκ, θλίψη και τρόμο προκαλεί πολύνεκρο δυστύχημα το οποίο έλαβε χώρα στην Κοζάνη στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Κοζάνης –Κρόκου καθώς χάθηκαν 3 παιδικές ζωές ενώ άλλα δυο παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
 

   Σύμφωνα με τις Αρχές τα παιδιά επέβαιναν σε αυτοκίνητο κατευθυνόμενοι προς  τον Κρόκο όπου για άγνωστο λόγο χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου και χτυπώντας σε μία κολώνα ανετράπη και κατέληξε σε διπλανό χωράφι.

   Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν πέντε νέα παιδιά κάτω των 20 ετών, ανάμεσά τους και μια κοπέλα, ανασύρθηκαν νεκροί δύο νεαροί.

   Στο νοσοκομείο Κοζάνης διακομίστηκαν η κοπέλα και ένας άλλος νεαρός και οι δύο βαριά τραυματισμένοι. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κοζάνης Πτολεμαϊδας, Γιώργο Χιωτίδη, το νεαρό αγόρι κατέληξε κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, ενώ η κοπέλα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματά της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Ειδικότερα, οι δύο ανασυρμένοι νεκροί νεαροί ήταν 17 ετών και ο άλλος που κατέληξε στο νοσοκομείο Κοζάνης ήταν 19.

    Ο πέμπτος νεαρός νοσηλεύεται με ελαφρύτερα τραύματα στο νοσοκομείο Κοζάνης. Νεκροψία νεκροτομή στους άτυχους τρεις νεαρούς θα διεξαχθεί από την Ιατροδικαστή.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή