Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοκαριστική ομολογία Κοτανίδου: Η κούραση μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις

Συγκλονιστική ήταν η ομολογία της κυρίας Αναστασίας Κοτανίδου, καθηγήτριας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και διευθύντριας ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής των Ειδικών. 

Η κα Αναστασία Κοτανίδου έκανε παρέμβαση στην διαδικτυακή εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών, με θέμα «Πανδημία και κοινωνική συνοχή» που διοργάνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis Στράτος Φαναράς.

Η επίμαχη δήλωσή της έχει ως εξής: “Ενώ είχαμε πάρει το σωστό δρόμο στην αρχή, κάπου στη μέση τον χάσαμε αυτό τον σωστό δρόμο και τώρα δεν μπορούμε να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας.

Γίνονται κάποιες προσπάθειες, δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικές θα είναι αυτές, όμως η εντύπωσή μου είναι ότι όλοι έχουμε κουραστεί, οι συνεδριάσεις της επιτροπής είναι πολύωρες, με πάρα πολλές συζητήσεις με πάρα πολλά θέματα που έρχονται στην επιτροπή και ενδεχομένως αυτό να μας οδηγεί σε κάποιες λάθος αποφάσεις και δυστυχώς στη λάθος μεταφορά αυτών των αποφάσεων”.

Όπως είπε στην παρέμβασή της, ”είχαμε ζητήσει εδώ και καιρό να βγαίνει ένα Δελτίο Τύπου μετά την συνεδρίαση της επιτροπής το οποίο να έχει μπούλετς που να εξηγούν για ποιον λόγο παίρνονται τα μέτρα”. 

Τόνισε ακόμα ότι ο κόσμος γενικά συμμορφώνεται προς αυτά τα οποία λένε οι ειδικοί. «Θα έχετε διαπιστώσει ότι ο κόσμος περιμένει υπομονετικά στη  ουρά και κρατάει αποστάσεις. Αυτό είναι πρωτόγνωρο για την χώρα μας. Αν μας έλεγαν πέρυσι τον Μάρτιο ότι θα το έκανε ο Έλληνας αυτό δεν θα το πιστεύαμε».

Εξέφρασε, ακόμα, την ανησυχία της για το μικρό ποσοστό των νοσηλευτών και νοσοκόμων που εμβολιάζεται, κάτι που όπως λέει, οφείλεται στο χαμηλό της ηλικίας τους και στην αίσθηση αυτοπεποίθησης που παρουσιάζουν.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή