Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοκαριστικό! Άγριος ξυλοδαρμός από τρεις νεαρούς κατά του Άρη Μερεντίτη

Ο γνωστός δικηγόρος των Τρικάλων έπεσε θύμα επίθεσης στο κέντρο της πόλης

Ένα συμβάν έρχεται να σοκάρει αλλά κυρίως να προβληματίσει στα Τρίκαλα. Πρόκειται για τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε ο δικηγόρος Άρης Μερεντίτης από τρεις νεαρούς τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο γνωστός νομικός των Τρικάλων, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του από βραδινή έξοδο, λίγο μετά τις δύο, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τρία νεαρά άτομα πριν περάσει τη Γέφυρα Γούρνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr, τα τρία άτομα φέρονται να τον ακολούθησαν εξαπολύοντας διάφορες λεκτικές επιθέσεις για μια μικρή απόσταση. Κάποια στιγμή και εντελώς αναίτια, ένας εκ των τριών ανέκοψε τον δρόμο στον πεζό Άρη Μερεντίτη και ξεκίνησαν να τον χτυπούν άγρια με μπουνιές και κλωτσιές. Πριν τραπούν δε σε φυγή και ενώ ο συντοπίτης δικηγόρος ήταν αιμόφυρτος, άρπαξαν και το τσαντάκι του.

Ο Άρης Μερεντίτης, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων με χτυπήματα κυρίως στο κεφάλι όπου νοσηλεύεται κάνοντας όλες τις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις.

Όλα αυτά, ενώ σήμερα ξεκινά το συνέδριο των ποινικολόγων για την παραβατικότητα των ανηλίκων, στο οποίο ο Τρικαλινός νομικός, είχε κομβικό ρόλο στη διοργάνωσή του.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή