Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοβαρός τραυματισμός 29χρονου στο Ροπωτό

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι 29χρονος στο Κέντρο Υγείας Πύλης, όταν έπεσε σε κενό 20 μέτρων, που βρίσκεται στην πίσω (Ανατολική) πλευρά του κατολισθέντος Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος έφτασε στην περιοχή ως επισκέπτης, με κύριο σκοπό του, να δει και βιώσει από κοντά το φαινόμενο της κατολίσθησης και το δέος που αυτή προκάλεσε, ιδιαίτερα στο σημείο του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ο νεαρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην προσπάθειά του να βρεθεί πιο κοντά σε σημείο που θα του έδινε καλύτερη θέαση, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, βρέθηκε στο κενό, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 29χρονο μεταφέροντάς τον στο ΚΥ Πύλης, όπου του διαγνώσθηκαν πολλαπλά κατάγματα και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, από εκεί μεταφέρθηκε στο ΓΝ Τρικάλων, για περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τις αρμόδιες αρχές, έχουν τεθεί απαγορευτικά όρια στα σημεία της κατολίσθησης, απ’ όπου μπορεί κάποιος να παρατηρήσει το φαινόμενο και ιδιαίτερα στον Ι. Ναό, που σε καμία περίπτωση κανείς δεν μπορεί να υπερβεί, καθώς η περιοχή χαρακτηρίζεται ως άκρως επικίνδυνη.

Πηγή: Pylinews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή