Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σούλα… on road συναντά τη συναγωνίστρια Δήμητρα στο τιμόνι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Οι δυναμικές γυναίκες συναντιόνται

Μπορεί ο καθένας να έχει τις πολιτικές του απόψεις και τη δική του γνώμη για την άλλοτε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για τον νομό Τρικάλων Σούλα Μερεντίτη, όμως όλοι της αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για μία από τις δυναμικές του θηλυκού γένους της περιοχής.

Ως τέτοια λοιπόν, δεν θα μπορούσε να αντισταθεί μπροστά στην οδηγό λεωφορείου του ΚΤΕΛ Τρικάλων Δήμητρα. Η πρώην βουλευτής που επιμένει να κινείται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ερχόμενη από Αθήνα για Τρίκαλα ενθουσιάστηκε με την παρουσία της νεαρής οδηγού και δεν δίστασε να βγει μαζί της φωτογραφία αλλά και να στείλει το μήνυμά της με αφορμή την αυριανή Ημέρα της Γυναίκας για την 8η Μαρτίου.

Όπως έγραψε,

«Η επιστροφή από την Αθήνα στα Τρίκαλα με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ ήταν πολύ καλή, με σταθερότητα και ασφάλεια, με οδηγό την γλυκύτατη και ευγενέστατη Δήμητρα.

Πριν απο χρόνια αγωνιζόμασταν για ίσα δικαιώματα ανδρών και γυναικών με κυρίαρχο σύνθημα το «άνδρες και γυναίκες ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες αλλά και υποχρεώσεις ανάλογα με τις ικανότητές τους και τα ταλέντα τους».

Η Δήμητρα, σε ένα αμιγώς ανδροκρατούμενο επάγγελμα, είναι μια περίτρανη δικαίωση και επιβεβαίωση των αγώνων μας. Σήμερα με αφορμή την 8 του Μάρτη αφιερώνω αυτή την ανάρτηση στη Δήμητρα και σε όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται δίπλα δίπλα και χέρι χέρι με τους άνδρες, για έναν καλύτερο κόσμο για τις ίδιες και τα παιδιά τους».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή