Κοκορέτσι, αρνί, κοντοσούβλι… Τα κάρβουνα πήραν φωτιά και οι σούβλες γύριζαν για να ετοιμαστούν τα παραδοσιακά εδέσματα για την ημέρα της Κυριακής του Πάσχα.
Με παραδοσιακό τρόπο γιορτάζουν στα Τρίκαλα το Πάσχα, θέλοντας να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τις δυσκολίες της καθημερινότητας κι αξιοποιώντας την ευκαιρία για ένα φαγοπότι με συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
Ιδιαίτερα στην περιφέρεια των Τρικάλων, όπου τα σπίτια διαθέτουν αυλές, συγγενείς και φίλοι διασκέδασαν στήνοντας ένα αξέχαστο πασχαλινό γλέντι.