Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπουδαίο “διπλό” του ΑΟ Τρίκαλα στην Ελευσίνα

Μετά την απίστευτη εντός έδρας ήττα από τον Παναγρινιακό, ο ΑΟ Τρίκαλα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα με τρόπο εμφατικό καθώς πέρασε με 1-3 από την Ελευσίνα.

Το σκορ άνοιξε για τους “κυανέρυθρους” ο Αλεξίου στο 20 λεπτό, ο Κέβιν Γιοκέ στο 60ο ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2 ενώ ο Κουσκουνάς στο 62′ πέτυχε το 3ο γκολ των Τρικάλων. Ο Πανελευσινιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει όταν ο Γεμιστός με πέναλτι στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

To φιλμ του αγώνα
5΄ Ο Παϊτέρης απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Γεμιστού από πολύ κοντά.
9΄ Σκοράρει ο ΑΟΤ με τον Κουτσιανικούλη, ο βοηθός δείχνει οφσάιντ, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πουθενά ποιον σημείωσε οφσάιντ και οι διαμαρτυρίες των Τρικαλινών έντονες, καθώς σε ένα ακόμη ματς αδικούνται από τη διαιτησία.
15΄ Σουτ του Κουσκουνά από καλή θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.
17΄ Νέα ευκαιρία ο ΑΟΤ με τον Κουτσιανικούλη που έκανε το σου η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
20΄ 0-1 Το πολύ καλό ξεκίνημα του ΑΟΤ έφερε γκολ στο πρώτο 20λεπτο. Σκόρερ ο Αλεξίου που έφτασε τα 4 στο πρωτάθλημα μετά από συνδυασμό των Κουσκουνά, Γιοκέ, η μπάλα έφτασε στον Κουτσιανικούλη που πάσαρε στον Αλεξίου και ο νεαρός με ωραίο βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
37΄ Φάση για τον Πανελευσινιακό με τον Γεμιστό που σούταρε από καλή θέση, η μπάλα όμως κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
40΄ Απόκρουση της μπάλας από τον Παϊτέρη σε σουτ από τον Μίσκου.
42΄ Καλή ευκαιρία για τον ΑΟΤ με τον Αλεξίου και πάλι το σουτ του οποίου έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από την αντίπαλη εστία.
47΄ Διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΤ , αρχικά με τον Γιοκέ και καπάκι με τον Κουσκουνά και τις δύο απέκρουσε σωτήρια ο Γκλώτσος.
60΄ 0-2. Η πολύ καλή εμφάνιση του ΑΟ Τρίκαλα στο ματς έφερε και δεύτερο γκολ με τον Γιοκέ μετά από ωραία προσπάθεια του Αλεξίου.
62΄0-3. Και άλλο γκολ για την Τρικαλινή ομάδα που κάνει το καλύτερο φετινό της ματς. Ο Κουσκουνάς έφυγε μόνος στην αντεπίθεση και πλάσαρε εύστοχα.
64΄ Σωτήρια διπλή επέμβαση του Παϊτέρη σε σουτ από τον Μακρίδη.
68΄Νέα επέμβαση του Παίτέρη σε σουτ από τον Κακοσίμο.
71΄ Ξανά ο Παϊτέρης λέει όχι όταν μετά από κόρνερ του Μάρη ο Μακρίδης σούταρε από κοντά. Ακολούθησε κεφαλιά του Μακρίδη άστοχη.
77΄ 1-3. Πέναλτι κέρδισε ο Πανελευσινιακός σε χέρι του Κωστόπουλου. Εκτέλεσε εύστοχα ο Γεμιστός.
83΄ Ευκαιρία για τον Πανελευσινιακό με τον Κακοσίμο

Πανελευσινιακός (Μάγγος) Γκλώτσος, Τόλιος (70΄Ζαφείρης), Σμίλτος, Συριόπουλος, Μάρης (80΄ Μπούσης), Μίσκου, Γεμιστός, Νταβίντ, Κόκας, Κοτσώνης, Κακοσίμος.

ΑΟ Τρίκαλα (Θεοδοσιάδης) Παϊτέρης, Καρανίκας, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Κουσκουνάς, Κρητικός, Αγκαράι, Κουτσιανικούλης (75΄Μπραντίτσας), Αλεξίου (68΄Λουκάς), Γιοκέ (90΄Βαταμίδης), Κωστόπουλος.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή