Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στ. Κασσελάκης και Τάιλερ σε γεύμα με θέα τα Μετέωρα! (φωτο& video)

Έκαναν την εκδρομή τους επιστρέφοντας από Καστοριά στην Αθήνα – Πλήθος διάσημων στο πιο όμορφο εστιατορικό μπαλκόνι της χώρας στην περιοχή μας!

Στο εστιατόριο Μετεώρων Πανόραμα βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Tyler McBeth έχοντας όπως πάντα, μαζί τους τη σκυλίτσα τους Farlie. Το ζευγάρι απόλαυσε υπέροχα πιάτα μεταξύ άλλων με βάση το αρνάκι και τα μανιτάρια ενώ χάρηκαν στιγμές ξεγνοιασιάς στο ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον.

Όπως είπε στο Trikalanews.gr και ο ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου που περιλαμβάνεται στα  καλύτερα της χώρας Ηλίας Μαυραγάνης, «Ήταν ιδιαίτερα φιλικοί και προσιτοί. Ανοιχτόκαρδοι στις συζητήσεις και πραγματικά συμπαθείς και απλοί».

Πάντως δεν είναι τυχαίο το πέρασμα από την περιοχή μας, αφού ο Στέφανος Κασσελάκης σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να μας επισκεφθεί πέρα από δημόσιες και επίσημες εμφανίσεις. Αυτή τη φορά, η επίσκεψη έγινε με αφορμή τις πολιτικές του υποχρεώσεις στην Καστοριά και η επιστροφή του στην Αθήνα μέσω Καλαμπάκας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το εστιατόριο βέβαια του κυρίου Μαυραγάνη, επισκέπτονται διάσημα πρόσωπα. Πολύ πρόσφατα, το επισκέφθηκαν ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Χάρης Θεοχάρης συνοδευόμενος μάλιστα από τον προσωπικό του φίλο υπουργό τουρισμού San Marino, Federico Pedini Amati και πολλοί ακόμη.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή