Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα 13 εκ ευρώ συνολικά το χρέος προς τον Δήμο Τρικκαίων

Στα 13 εκ ευρώ, βρίσκονται συνολικά κατ’ εκτίμηση, οι οφειλές προς τον Δήμο Τρικκαίων από πλευράς δημοτών και επιχειρήσεων. Όπως καταγράφει το trikalanews.gr μέσα σε αυτό το ποσό, αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται το σύνολο των οφειλών, ληξιπρόθεσμο και μη.

Από την άλλη, στην επικείμενη ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους στηρίζονται αρκετοί Τρικαλινοί ώστε να τακτοποιήσουν το χρέος τους προς τον Δήμο Τρικκαίων ελπίζοντας σε ευνοϊκές παραμέτρους. Όπως αναφέρει η αρμόδια αντιδήμαρχος

Οικονομικών κα Σοφία Αλεστά, καθημερινά σπεύδουν στις οικονομικές υπηρεσίες του δήμου Τρικκαίων αρκετοί συμπολίτες μας που έχουν οφειλές, ρωτώντας για τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι νέες διατάξεις.

Βέβαια, η ρύθμιση δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη και αναμένονται και όλες οι συνοδευτικές πληροφορίες που θα μπορέσουν να διαφωτίσουν αρμόδιες υπηρεσίες και δημότες, ωστόσο, φαίνεται ότι σε γενικές γραμμές υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από πλευράς των οφειλετών.

Η κα Αλεστά, μιλώντας στο trikalanews.gr, επισημαίνει ωστόσο ότι πέρα από την ενεργοποίηση των 72 δόσεων, οι οικονομικές υπηρεσίες του δήμου αφουγκράζονται αιτήματα και ζητήματα που αφορούν τους Τρικαλινούς οφειλέτες οι οποίοι σε περιπτώσεις αδυναμίας μπορούν να βρούνε λύσεις τακτοποίησης των οφειλών.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή