Στα 30α “Παύλεια” στη Βέροια η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων (ΦΩΤΟ)

Παρουσίασε ειδικό μουσικό πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Ελένης Ζιάκα

Στις εκδηλώσεις των 30ων Παυλείων με τίτλο «Χαίρε Κύπρος αδούλωτη», μετείχε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων. Επρόκειτο για ένα αφιέρωμα στην Κύπρο με αφορμή τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και που πραγματοποιήθηκε στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας.
Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο Γραμματέας της Μητρόπολης  και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων παρουσίασε ειδικό μουσικό πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Ελένης Ζιάκα. Τα τραγούδια συνοδεύονταν από δραματοποιημένη ανάγνωση κειμένων Ελλήνων και Κυπρίων λογοτεχνών, τα οποία ανέγνωσαν στα αναλόγια ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Μητρόπολης π. Γεράσιμος Μπεκές και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας και συνεργάτιδα του Θεατρικού Εργαστηρίου της Μητρόπολης κ. Συρμούλα Τζήμα – Τόπη.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους συντελεστές της εκδήλωσης και τίμησε με το Επετειακό Μετάλλιο των Παυλείων τη μαέστρο της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων κ. Ελένη Ζιάκα.

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Βαΐας Αποστολίδη …
Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας …
Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Η Γεωργία Θώδου – Ντάφου σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου ενώ καθόταν σε καφετέρια στις όχθες του ποταμού Ενιπέα …