Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας ο Θανάσης Λιούτας

Στο Πετρωτό, στο Ζάρκο, στην Παναγίτσα, στο Γριζάνο, στο Διάσελλο. Όλοι μαζί δυνατά! Για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας, για κάθε σπίτι! Πάμε δυνατά, μαζί, για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Με τους κατοίκους των χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας βρέθηκε ο Θανάσης Λιούτας το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουνίου, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα χωριά ολόκληρου του Νομού μας.

«Η κάλπη της 25ης Ιουνίου είναι πολύ κρίσιμη. Αποφασίζουμε για το μέλλον μας. Απαντούμε ξεκάθαρα για την πολιτική που επιθυμούμε. Για τον προσανατολισμό της πολιτικής, για όσα θέλουμε να πετύχουμε εδώ στον τόπο μας και στην πατρίδα μας, για να κατακτούμε συνεχώς την ανάπτυξη. Για να πετυχαίνουμε για κάθε σπίτι, την προκοπή, την εξέλιξη, την πρόοδο και την ευημερία. Επιλέγουμε τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Οι συζητήσεις του Θανάση Λιούτα με τους κατοίκους των χωριών μας, πάντοτε ζωντανές, πάντοτε ζεστές. Σε όλες τις συζητήσεις, στο επίκεντρο πάντοτε οι λύσεις. Όσα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε για να προχωρούμε πάντοτε μπροστά. Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής μας, ήταν είναι και θα είναι πάντοτε δίπλα τους. Μάχιμα και αποφασιστικά.

Από κοινού συμφώνησαν ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε και δίνει διεξόδους, δίνει την ώθηση η πατρίδα μας να προχωρά μπροστά. Θέτει τις βάσεις και στρώνει τον δρόμο για ανάπτυξη. Για ευκαιρίες, για κάθε πολίτη. «Δυνατά για την 25η Ιουνίου».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή