Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα δικαστήρια και πάλι ο Κάμελ για τις επιθέσεις σε 3 Βολιώτισσες

Ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου βρέθηκε για άλλη μια φορά χθες ο 39χρονος, γνωστός στην κοινωνία του Βόλου ως «Κάμελ», και διαβόητος για τις επιθέσεις που κάνει κυρίως σε γυναίκες στους δρόμους της πόλης.

Ο 39χρονος, ο οποίος βρίσκεται και πάλι στην φυλακή από τον Αύγουστο του 2023 για τρεις επιθέσεις σε γυναίκες, βρέθηκε χθες ξανά στο εδώλιο καθώς εκδικάστηκε έφεση που είχε ασκήσει για ανάλογη υπόθεση που είχε λάβει χώρα τον Ιανουάριο του 2023.

Τότε, ο ίδιος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε συνολική ποινή φυλάκισης 23 μηνών στο αυτόφωρο, καθώς είχε κριθεί ένοχος για απειλή κατά συρροή, εξύβριση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, για τρεις επιθέσεις σε γυναίκες μέσα στο διάστημα λίγων ημερών.

Ειδικότερα σχετικά με τα επίδικα περιστατικά, στις 13/1/23 στον Βόλο ο 39χρονος απείλησε 19χρονη κοπέλα πως θα της πετάξει βενζίνη, κρατώντας στα χέρια του σακούλα με το προαναφερόμενο υγρό.

Δύο μέρες αργότερα, στις 15/1 στην Ρ. Φεραίου, επιτέθηκε σε 38χρονη μητέρα δύο παιδιών, την οποία τράβηξε από τα μαλλιά και απείλησε πως θα την σκοτώσει, ενώ φέρεται να της επέδειξε σουγιά.

Στην τρίτη περίπτωση στις 16/1, έβρισε χυδαία 31χρονη γυναίκα την ώρα που άνοιγε το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν στη Νέα Ιωνία, ενώ επιχείρησε να την γρονθοκοπήσει.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες σε βάρος του, κρίθηκε και πάλι ένοχος χθες και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών χωρίς αναστολή, καθώς αθωώθηκε για μια από τις πέντε κατηγορίες σε βάρος του.Συγκεκριμένα κρίθηκε αθώος για οπλοχρησία καθώς δεν αποδείχθηκε η ευστάθεια της κατηγορίας. Παράλληλα, διατάχθηκε να εκτίσει το σύνολο της ποινής που του επιβλήθηκε.

Πηγή: thenewspaper.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή