Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα επείγοντα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σάκης Παπαδόπουλος

Το «ευχαριστώ» στους γιατρούς που τον φρόντισαν τονίζοντας επίσης την αναγκαιότητα ενίσχυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας

Μια περιπέτεια ξαφνικής αδιαθεσίας οδήγησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σάκη Παπαδόπουλο στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο βουλευτής, ένας έντονος πόνος τον θορύβησε ιδιαίτερα αναγκάζοντάς τον να απευθυνθεί για ιατρική φροντίδα στο Νοσοκομείο και το Αιμοδυναμικό Τμήμα που για ακόμη μια φορά επισημαίνεται η υποδειγματική λειτουργία του.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο βουλευτής:

«Ένας αιφνίδιος ισχυρός οπισθοστερνικός πόνος, σε οδηγεί να συνειδητοποιήσεις και ως ασθενής, τη τεράστια αξία του ΕΣΥ και των δημόσιων λειτουργών του.

Να που έρχεται η ώρα για ολους μας να τους χρειαστούμε, στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, που μόνον τα Δημόσια Νοσοκομεία διαθέτουν.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ολους τους γιατρούς, το νοσηλευτικό, εργαστηριακό, διοικητικό προσωπικό, τους νοσοκόμους – τραυματιοφορείς, του Νοσοκομείου Τρικάλων, που ανταποκρίνονται στα πολύ δύσκολα καθήκοντά τους. Να επισημάνω την αναγκαιότητα μονιμοποίησης των επικουρικών και συμβασιούχων μαχητών του ΕΣΥ.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους Διευθυντές Κλινικών και Τμημάτων που με το προσωπικό τους παράδειγμα συμβάλλουν στη ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει το Νοσοκομείο Τρικάλων σε πολύ αντίξοες συνθήκες εργασίας, αμοιβής, εφημερίας, με αρκετά κενά στελέχωσης.

Ειδικά η λειτουργία Αιμοδυναμικού Τμήματος στη Καρδιολογική Κλινική του ΓΝΤ, καθώς και η υποδειγματική λειτουργία των Μονάδων του, είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα !!!

Η ολόπλευρη έμπρακτη στήριξη του Δημόσιου Συστήματος Υγειας είναι καθοριστικό διακύβευμα των επερχόμενων Εκλογών !!!!!»

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή