Στα ορεινά των Τρικάλων ο Θανάσης Λιούτας τον Δεκαπενταύγουστο

Χωριά του ορεινού όγκου του Ν. Τρικάλων επισκέφθηκε ο βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου.

Φτάνοντας έως τα πιο απομακρυσμένα χωριά του ορεινού όγκου του νομού Τρικάλων, ο Θανάσης Λιούτας αποδεικνύει συνεχώς ότι παραμένει πιστός στο ραντεβού που δίνει με όλους τους κατοίκους σε όλη την επικράτεια του νομού.

Ο τρικαλινός βουλευτής συνομίλησε με τους κατοίκους, οι οποίοι ζητούσαν, από τον ίδιο, να μοιραστεί μαζί τους εντυπώσεις από τις πρώτες αυτές εβδομάδες της θητείας του στη Βουλή των Ελλήνων και μαζί παρακολούθησαν όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων των χωριών και των κοινοτήτων μας.

Παρ’ ότι οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν εν μέσω θέρους και εορταστικής ατμόσφαιρας, οι κάτοικοι εξέφραζαν στον Θανάση Λιούτα τους προβληματισμούς τους για διάφορα θέματα που τους απασχολούν και τα οποία δημιουργήθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Ο ίδιος τους διαβεβαίωσε πως θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες, ώστε να βρεθούν λύσεις.

Ο τρικαλινός βουλευτής υπογράμμισε ότι σχεδιάζει για το επόμενο διάστημα να συνεχίσει τις επαφές του με όλους τους πολίτες του νομού Τρικάλων, πραγματοποιώντας εκ νέου επισκέψεις σε κάθε γωνιά του νομού.  Ο Θανάσης Λιούτας δήλωσε πως «ο αγώνας για μια καλύτερη ημέρα για τον τόπο μας, απαιτεί ουσιαστική επαφή και πραγματικό ενδιαφέρον απέναντι στους ανθρώπους, ώστε να ακούγονται καθαρά τα προβλήματα και άμεσα να δρομολογούνται πολιτικές, πάντα προς όφελος του τόπου μας. Η πολιτική οφείλει να είναι ανοικτή».©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή