Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα όρια του Σοδομισμού ο πολιτικός κόσμος της Αυστραλίας

Αγριεύει όλο και περισσότερο η πολιτική κρίση στην Αυστραλία καθώς μία καταιγίδα από υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, παρενόχλησης και εκφοβισμού που βλέπουν το τελευταίο διάστημα, έρχεται στη δημοσιότητα.

Αρχή έγινε το βράδυ της Κυριακής από έναν πληροφοριοδότη με την κωδική ονομασία «Τομ» ο οποίος έδωσε σε τηλεοπτικό κανάλι πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από ανάρμοστες σεξουαλικές πράξεις στις οποίες επιδίδονταν στελέχη της κυβέρνησης.

Κάποια από τα βίντεο που φέρεται να μαγνητοσκοπήθηκαν από τους ίδιους τους υπαλλήλους που τα αντάλλασσαν κρίθηκαν «ακατάλληλα» για δημοσίευση από το κανάλι.

Ο πληροφοριοδότης είπε μάλιστα πως είχε λάβει τόσο πολλές ακατάλληλες φωτογραφίες από συναδέλφους του που «απέκτησε ανοσία».

Η ”φωλιά” για τις ερωτικές πράξεις που λαμβάνουν χώρα στο Κοινοβούλιο είναι ο χώρος διαλογισμού και προσευχής του κτιρίου, σύμφωνα με τον Τομ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποίησε και ίδιος το δωμάτιο για αυτόν τον σκοπό.

Ο καταγγέλλων ισχυρίστηκε ότι τόσο άνδρες όσο και γυναίκες εργαζόμενοι μετέβησαν πολλές φορές στο κτίριο «προς ευχαρίστηση των βουλευτών του κυβερνητικού συνασπισμού»

«Οι αναφορές που προβλήθηκαν απόψε είναι αηδιαστικές και ενοχλητικές», δήλωσε ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον σε ανακοίνωσή του «Οι άνθρωποι που έρχονται να εργαστούν σε αυτό το κτίριο είναι πολύ καλύτεροι από αυτό» πρόσθεσε και τόνισε ότι ένας από τους εργαζόμενους που προέβησαν στις κατακριτέες αυτές πράξεις απολύθηκε άμεσα.

«Η κυβέρνησή μου εντόπισε το μέλος του προσωπικού στο επίκεντρο αυτών των ισχυρισμών και έπαυσε αμέσως την απασχόλησή του», πρόσθεσε.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή