Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα Τρίκαλα η μεγαλύτερη σκακιστική διοργάνωση

Το final 4 του κυπέλλου Ελλάδας για το 2024

Η μεγαλύτερη Σκακιστική διοργάνωση, αυτή της Α Εθνικής και του final 4 του κυπέλλου Ελλάδας για το 2024 θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα, μετά από απόφαση του ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στη ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων.

Από τις 2 έως τις 10 Ιουλίου, σχεδόν 450 σκακιστές από 34 ομάδες της χώρας θα αγωνίζονται για τον τίτλο του πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδας κάνοντας  τα Τρίκαλα  τη Σκακιστική πρωτεύουσα για εκείνο το διάστημα.

Ταυτόχρονα με την απόφαση της η ΕΣΟ  στηρίζει έμπρακτα την πληγείσα από τις θεομηνίες περιοχή δίνοντας για εκείνες τις μέρες σημαντικό οικονομικό όφελος.

«Χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια, υποσχόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης, με τη βοήθεια των αρχών της πόλης και της τοπικής κοινωνίας, προσφέροντας άριστες συνθήκες αγώνων και  φιλοξενίας στους συμμετέχοντες. Μιχάλης Λάππας, Γιώργος Καταβούτας σηκώνουμε μανίκια!» αναφέρει ο πρόεδρος της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων και Αντιπροεδρος του ΔΣ στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία Χρήστος Τοζάρος.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή