Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα Τρίκαλα συνοδευόμενος από υποψήφιους Ευρωβουλευτές ο Κωστής Χατζηδάκης (ΦΩΤΟ)

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας περιοδεύει ενόψει «ευρωκάλπης» στη Θεσσαλία

Στην πολύπαθη Θεσσαλία ξεκινώντας από τα Τρίκαλα βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο περιοδειών που έχουν οργανωθεί ενόψει των Ευρωκλογών.

Εξάλλου, θυμίζουμε ότι ο κ. Χατζηδάκης, είναι ο υπουργός που έχει «αναλάβει» προεκλογικά την Περιφέρειά μας για τον συντονισμό αλλά και για να διασφαλίσει το κρίσιμο «boost» στο αποτέλεσμα των εκλογών της 9ης Ιουνίου.

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι, συμμετείχε σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων με το καλωσόρισμα φυσικά του προέδρου κ. Γιάννη Κουτσονάσιου, παρουσία υποψηφίων Ευρωβουλευτών του κόμματος μεταξύ αυτών και τα «φαβορί» Γιώργος Αυτιάς.

Στην ομιλία του ο κ. Χατζηδάκης, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, αναφέρθηκε στις ακραίες κλιματικές συνθήκες που πλήγωσαν τη Θεσσαλία αλλά και στις δεσμεύσεις που προ ημερών εξέφρασε ο Πρωθυπουργός παρουσιάζοντας το σχέδιο αποκατάστασης και των έργων που προγραμματίζονται στην Περιφέρειά μας.

«Οι σκηνές που αντίκρισα στη Θεσσαλία μετά τον Ντάνιελ θα μείνουν πάντοτε χαραγμένες στη μνήμη μου όσα χρόνια κι αν περάσουν. Στη Θεσσαλία θα κάνουμε ό,τι απαιτείται και ακόμη παραπάνω για να γιατρέψουμε τις πληγές» τόνισε μεταξύ άλλων ο Υπουργός.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ»  που έχει διαμορφωθεί στο λαογραφικό μουσείο Τρικάλων ενώ την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ στον Βόλο.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή