Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα Τρίκαλα το Σάββατο ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς

Αναλυτικά το πρόγραμμά τους

Επισκέψεις στον νομό Τρικάλων θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο υποψήφιοι/ες ευρωβουλευτές/ιες της Νέας Αριστεράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Υποψήφιοι/ες ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς στα Τρίκαλα

Στην κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογών του Ιουνίου, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η κατεύθυνση που θα πάρει μια πιθανή ανασύνθεση του πολιτικού χάρτη.

Ταυτόχρονα, είναι ένας σταθμός για την Ευρώπη, τη χώρα μας και τον κόσμο. Οι συσχετισμοί που θα διαμορφωθούν από αυτές, θα καθορίσουν τις απαντήσεις που θα δοθούν, ή δε θα δοθούν, στις αλλεπάλληλες κρίσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας, όπου κι αν ζούμε.

Μπροστά σ’ αυτή τη μάχη η Νέα Αριστερά φιλοδοξεί να ανοίξει τον δρόμο για τη συγκρότηση μιας ισχυρής αριστερής, προοδευτικής  αντιπολίτευσης και δηλώνει παρούσα, για να κρατηθεί ζωντανή η υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης σε αυτό τον τόπο. Για να ανακτήσουμε την χαμένη αξιοπιστία μιας ολόκληρης παράταξης.

Η Νέα Αριστερά Τρικάλων υποδέχεται τους υποψήφιους ευρωβουλευτές και υποψήφιες ευρωβουλεύτριες: Ακριβούλη Ζωή (Οικονομολόγο-Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Λάρισας), Νικήτα Μυλόπουλο (Καθηγητή Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Υδατικών Πόρων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), Γαβριήλ Σακελλαρίδη (οικονομολόγο επικεφαλής πολιτικού σχεδιασμού Νέας Αριστεράς), Έλενα Όλγα Χρηστίδη (ψυχολόγο, ακτιβίστρια ΛΟΑΤΚΙ+, επιστημονικά συνυπεύθυνη του Orlando LGBT+), οι οποίοι-ες, συνοδευμένοι/ες από μέλη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Αριστεράς θα επισκεφτούν τις πληγείσες περιοχές από τις πλημμύρες, Φαρκαδόνας και Μεγάλων Καλυβίων το Σάββατο 20/4, όπου θα έχουν συναντήσεις με τους κατοίκους ώστε να συμβάλλουν και από τη Βουλή στη στήριξη των αιτημάτων τους που μήνες μετά την καταστροφή παραμένουν σε εκκρεμότητα οδηγώντας τους παραγωγούς της περιοχής και τους κατοίκους σε οριακή κατάσταση.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

• 10:00 Συνάντηση στην Φαρκαδόνα με την Κίνηση για την Ανασυγκρότηση της Φαρκαδόνας

• 12:30 Συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ στα τοπικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, στην οποία καλούμε και όλους/ες, τους/τις φίλους/ες της Νέας Αριστεράς να παραβρεθούν.

• 13:30 Συνάντηση στα Μεγάλα Καλύβια με την Επιτροπή Πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων

Επιπλέον ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης το απόγευμα του Σαββάτου 20/4 και ώρα 7:00μ.μ. θα συμμετέχει στην εκδήλωση–συζήτηση που διοργανώνει η εφημερίδα «Η ΕΠΟΧΗ», με θέμα «για την Ανταγωνιστική Αριστερά και τα Κινήματα την ενότητα και την Ανασύνθεση»στο Μουσείο ΤΣΙΤΣΑΝΗ.

Στις Ευρωκελογές του 2024 η Νέα Αριστερά δίνει τη  μάχη της ελπίδας  των  οραμάτων και της προοπτικής  και για τη Θεσσαλία!

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή