Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα βήματα του αδικοχαμένου πατέρα του, ο Γιώργος Κούτσιας

«Πατέρα πήρα πτυχίο» – Ο Στέλιος Κούτσιας καμαρώνει από ψηλά τον γιό του, που πλέον ανήκει επίσημα στην οικογένεια της Ιατρικής

Ποτέ δεν φεύγουν από τη σκέψη μας αγαπημένα πρόσωπα που φεύγουν από τη ζωή, και μάλιστα τόσο ξαφνικά όπως ο ιδιαίτερα αγαπητός ιατρός στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων και όχι μόνο, αείμνηστος Στυλιανός Κούτσιας, που σκοτώθηκε σε δυστύχημα σε κλινική στη Λάρισα.

Η ορκωμοσία του γιου του, Γιώργου Κούτσια, που έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής, έφερε δάκρυα συγκίνησης σε όλους όσους ήταν κοντά στον αδικοχαμένο γιατρό, και οι οποίοι πολλοί εξ αυτών, αγκάλιασαν την επιτυχία του νεαρού επιστήμονα.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Φ.Α.Τ.Α., παραβρέθηκαν στην τελετή και μοιράστηκαν μαζί του αυτή την τόσο σημαντική στιγμή που δικαιώνει τα όνειρα αλλά και τις προσπάθειες του ίδιου και της οικογένειάς του που όλο αυτό το διάστημα τον στήριξε.

Μια νέα ζωή ξεκινά , με τον Γιώργο Κούτσια να είναι έτοιμος να υπηρετήσει το λειτούργημα του γιατρού, με το ίδιο πάθος που και ο πατέρας του υπηρέτησε κερδίζοντας την εκτίμηση όλης της κοινωνίας.

Το Τrikalanews.gr εύχεται ο φάρος της θέλησης για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, και της επίτευξης των στόχων, να φωτίζει πάντα τον δρόμο για τον Γιώργο Κούτσια. Καλή σταδιοδρομία και κάθε όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή