Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα ύψη και πάλι οι τιμές των καυσίμων – Πώς κυμαίνονται στα Τρίκαλα

Την ανιούσα έχουν πάρει οι τιμές στα καύσιμα. 

Στο ίδιο έργο θεατές οι οδηγοί όλης της χώρας, καθώς η άνοδος των τιμών των καυσίμων τείνει να γίνει φαινόμενο… «εποχικό».

Το περσινό καλοκαίρι η μέση πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης είχε σπάσει το φράγμα των 2 ευρώ ανά λίτρο, ενώ με ένα ανοδικό σερί 73 και πλέον ημερών το απαραίτητο καύσιμο για τις μετακινήσεις των Ι.Χ. αυτοκινήτων είχε φτάσει σε απλησίαστα επίπεδα για τα οικονομικά τουλάχιστον δεδομένα νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Μια τετραμελής οικογένεια θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν επιλέξει να ταξιδέψει οδικώς και να πληρώσει και ξενοδοχείο, σε κάποιον δημοφιλή προορισμό λόγω του τριημέρου.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, η αμόλυβδη 95 οκτ. στα πρατήρια των Τρικάλων παρουσιάζει μέση τιμή 1,921 ευρώ το λίτρο, ενώ η 100αρα έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ, με τη μέση τιμή να ορίζεται στα 2,086 ευρώ το λίτρο. Να σημειωθεί ότι την 1η του μηνός, η 95αρα είχε μέση τιμή 1,897 ευρώ το λίτρο και η 100αρα 2,064, ενώ το πετρέλαιο κίνησης κόστιζε γύρω στα 1,724 ευρώ το λίτρο, με την τιμή του σήμερα να πέφτει στα 1,702 ευρώ.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή