Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σταθερή «δύναμη» ο Σάκης Καραμάνος!

Ο Τρικαλινός αθλητής πήρε την 4η θέση ανάμεσα σε μεγαθήρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της NAC International στην Πολωνία!
 
Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Muscle Club Athlete, Σάκη Καραμάνου, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων, αφού μετά τα μετάλλια σε Mr. Kriti και NAC Hellas σειρά είχε η διάκριση σε έναν παγκόσμιο αγώνα!

Αυτή τη φορά, ο Έλληνας αθλητής ταξίδεψε με την ελληνική αποστολή της ΝΑC Hellas, στο NAC International World Championships 2019 όπου αγωνίστηκε στην κατηγορία Masters 40+ και πήρε την 4η θέση. Στο πρώτο μήνυμά του μετά την μεγάλη επιτυχία ο Muscle Club Athlete, Σάκης Καραμάνος, τόνισε:

"Εχθές ένιωσα τη μεγαλύτερη χαρά και συγκίνηση πάνω στη σκηνή. Εκπροσωπώντας τη χώρα μου και την ΕΛ.ΑΣ. στην οποία ανήκω και υπηρετώ ,κατέλαβα την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα bodybuilding της NAC στην Πολωνία!!Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω αυτό που ένιωσα! Ευχαριστώ τον προπονητή μου Θανάση Υφαντόπουλο ο οποίος είναι πάντα κοντά μου και φτάσαμε εδώ μαζί!! Σ' ευχαριστώ Θανάση μέσα από τη καρδιά μου. Ευχαριστώ την ΕΛ.ΑΣ και την ομάδα. ΔΙ.ΑΣ στην οποία ανήκω. Την οικογένεια μου, το γυμναστήριο melathron όπου κάνω τις προπονήσεις μου και φυσικά όλους εσάς που με στηρίξατε και συνεχίζετε να με στηρίζετε στην κάθε προετοιμασία μου. Καθώς επίσης τους χορηγούς μου και φτάνοντας ποια σ’ αυτό το επίπεδο!!Σας ευχαριστώ μέσα και τη καρδιά μου. Συνεχίζουμε δυναμικά!!!".

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή