Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα 6 τα μετάλλια για τον ΓΑΣ Τρικάλων «Ο ΖΕΥΣ»

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στιβου για 15χρονους αθλητές.
 
Ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο έζησαν οι αθλητές και  οι αθλήτριες του ΓΑΣ Τρικάλων ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄, συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξήχθη στην Καβάλα για 15χρονους αθλητές.

Αποτέλεσμα των άριστων εμφανίσεων ήταν αφενός μεν να καταρριφθεί το ρεκόρ του συλλόγου στην συγκέντρωση της βαθμολογίας αξιολόγησης με 102 βαθμούς  (παλαιό ρεκόρ 90 βαθμοί), αφετέρου ο σύλλογος να κατακτήσει 6 μετάλλια με αξιόλογες επιδόσεις που είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών ήταν΄.

  • Η σκυταλοδρομία 4χ300 μέτρα των κοριτσιών αποτελούμενη από τις αθλήτριες Χατζή Εύα-ΜαρίαΠανουργιά Κων/ναΜητσιούλη Βασιλική-Παρασκευή –  Κέφου Γεωργία-Ευαγγελία, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με έναν πολύ καλό χρόνο 2΄55΄΄40 που αποτελεί σπουδαίο ατομικό ρεκόρ για το σύλλογο.
  • Ο Τζατζάκης Γιώργος κατέπληξε με την επίδοσή του στον ακοντισμό, σημειώνοντας βολή 56,42 μέτρα, που είναι η καλύτερη επίδοση για φέτος στην κατηγορία αυτή, και έδειξε ότι το κύπελλο που κατέκτησε, θα είναι η αρχή μιας μεγαλύτερης διάκρισης τα επόμενα χρόνια, ακολουθώντας την πορεία πολλών μεγάλων ακοντιστών του συλλόγου.
  • Η Μητσιούλη Βασιλική-Παρασκευή στα 300 μέτρα με εμπόδια, ήταν το πρόσωπο της ημέρας, αφού πέτυχε να σημειώσει επίδοση 43΄΄89, που αποτελεί μεγάλο ατομικό ρεκόρ και ήταν δεύτερη, πέφτοντας στο νήμα με την πρώτη αθλήτρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η συγκεκριμένη αθλήτρια, όσο και η αθλήτρια που κέρδισε τον αγώνα επάνω στο νήμα, πέτυχαν τις καλύτερες επιδόσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια  στην Ελλάδα.
  • Η Γωγούλη Αγορίτσα-Λυδία στο αγώνισμα της σφυροβολίας κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με επίδοση 47,18 μέτρα ανοίγοντας το δρόμο για μεγαλύτερες επιδόσεις τα επόμενα χρόνια.
  • Ο Τσιώλης Θωμάς στην δισκοβολία κατέκτησε την δεύτερη θέση με νέο ατομικό ρεκόρ , πετυχαίνοντας βολή 45,25 μέτρα, σε έναν αγώνα που η νίκη κρίθηκε στη τελευταία προσπάθεια.
  • Ο Κολίτσας Μάριος επίσης στην δισκοβολία κατέκτησε την τρίτη θέση με επίδοση 45,24 μέτρα που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ, μένοντας μόλις ένα πόντο πίσω από τον συναθλητή του που κέρδισε την δεύτερη θέση.
  • Η Τζιαζτζιά Ευτυχία στον ακοντισμό κατέλαβε την τέταρτη θέση με νέο ατομικό ρεκόρ , σημειώνοντας επίδοση 34,12 μέτρα.
  • Η Κέφου Γεωργία-Ευαγγελία στα 150 μέτρα με αντίθετο άνεμο 2΄9 , πέτυχε χρόνο 19΄΄82 επίδοση που της έδωσε την έβδομη θέση.
  • Η Μπούλμπου Ξένια στο αγώνισμα της σφυροβολίας κατέλαβε την ένατη θέση με 37,77 μέτρα, που ήταν κοντά στο ατομικό της ρεκόρ.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού των αθλητών του ΓΑΣ Τρικάλων ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄, είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί στην Πάτρα 14 και 15 Ιουλίου και όπου ο Σύλλογος θα συμμετάσχει με όλους τους πρωταθλητές του.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή