Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα «δίχτυα» πολλοί Τρικαλινοί

Νέα «καμπάνα» στον Ασφαλιστή από την Φθιώτιδα που φέρεται να υπεξαίρεσε τεράστια ποσά από πελάτες του.

Στο εδώλιο βρέθηκε εκ νέου 54χρονος δημόσιος υπάλληλος και Ασφαλιστής από την Φθιώτιδα που φέρεται να υπεξαίρεσε τεράστια ποσά από πελάτες του τόσο στην γενέτειρά του, όσο και σε Λάρισα και Τρίκαλα.

Ο Ασφαλιστής με πολυετή παρουσία στον ασφαλιστικό χώρο κατηγορείται ότι ασφάλιζε τους πελάτες του, παρουσιάζοντας τους πλαστούς τίτλους και έπαιρνε τα χρήματά τους.

Τρικαλινοί όμως πελάτες του, ανακάλυψαν ότι διέθεταν ασφαλιστήρια που δεν αναγνώριζε η ασφαλιστική εταιρεία και η υπόθεση οδηγήθηκε στα Δικαστήρια.

Μετά από πολλές αναβολές στις δίκες, ο 54χρονος καταδικάστηκε από δικαστήριο της Λάρισας σε 10 χρόνια φυλακή με αναστολή για απάτη και αφού πλήρωσε την εγγύηση, αφέθηκε ελεύθερος.

Στο Tριμελές Eφετείο Kακουργημάτων Λαμίας, εκδικάστηκαν άλλες 2 υποθέσεις ύψους 630.000 ευρώ με τον 54χρονο που ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και "θύμα" σκευωρίας, να καταδικάζεται αυτή την φορά σε 20 χρόνια κάθειρξη χωρίς μάλιστα η έφεσή του να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Επίσης σε 20 χρόνια κάθειρξη, με αναστολή υπό περιοριστικούς όρους καταδικάστηκε και η σύζυγός του, ενώ έχουν προγραμματιστεί και άλλες δίκες με μηνυτές «θύματα» του ασφαλιστή.
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή