Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα Τρίκαλα για 2η επίσκεψη Εκπρόσωποι Ελληνικής Γυναικείας Ομοσπονδίας Λακρός

Αναζητώντας την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας για τους Παγκόσμιους αγώνες 2019 στον Καναδά.
 
Με την παρουσία 116 Φοιτητών και Καθηγητών την 1η ημέρα της επιμόρφωσης στον χώρο της ΣΕΦΑΑ Τρικάλων, σημαδεύτηκε η 2η επίσκεψη των εκπροσώπων της Ελληνικής Γυναικείας Ομοσπονδίας Λακρός στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Ελληνικής Γυναικείας Ομοσπονδίας Λακρός Cathy Samaras, η προπόνηση ήταν απαιτητική αλλά και η ανταπόκριση άκρως ικανοποιητική. 
Οι φοιτητές που αποτέλεσαν την πλειοψηφία των συμμετεχόντων δεν στάθηκαν μόνο στην πρώτη μέρα επιμόρφωσης σε 2 κύκλους αλλά πραγματοποίησαν και ελεύθερες προπονήσεις στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων όπου εμβάθυναν στις νεοαποκτηθείσες γνώσεις τους, προσπαθώντας να παίξουν για πρώτη φορά το καινούριο αυτό άθλημα, με 85 από αυτούς να επανέρχονται στις τελευταίες διπλές προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.
Την ίδια ώρα τα κορίτσια του ΑΟΤ για 2η φορά στο γήπεδο της Κρινίτσας όπου είχαν πρωτογνωρίσει το άθλημα τον περασμένο Ιούνιο, ζήτησαν να επαναληφθεί η επιμόρφωση όχι κατά την διάρκεια προγράμματος προπονήσεων λόγω πρωταθλήματος διότι δεν κατάφεραν να απολαύσουν όσο θα ήθελαν το καινούριο άθλημα. 
Η πλέον πιθανή ημερομηνία διοργάνωσης της επόμενης φάσης Λακρός φαίνεται να είναι προς το τέλος των διακοπών του Πάσχα, αρχές Απριλίου, με σκοπό πια την επιλογή εκείνων που ξεχωρίζουν από τους προπονητές για να στελεχώσουν την πρώτη Ελληνική Γυναικεία Ομάδα Λακρός στους Παγκόσμιους αγώνες του 2019 στον Καναδά.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή