Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα Τρίκαλα η ταξιδιωτική εκπομπή του «IONIAN TV»

Το «Travel Life» παρουσιάζει η Τρικαλινή Ελένη Κίτσιου και θα μαγειρέψει ο Αποστόλης Κριστινιώτης.

Στον Νομό Τρικάλων θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα (από Δευτέρα 6 έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου) το τηλεοπτικό συνεργείο της ταξιδιωτικής εκπομπής «Travel Life» του περιφερειακού σταθμού «IONIAN», που εδρεύει στην Πάτρα και εκπέμπει σε μεγάλο τμήμα της Δυτικής Ελλάδας αλλά και πανελλαδικά μέσω της Cosmote TV.

Την εκπομπή παρουσιάζει η Τρικαλινή Ελένη Κίτσιου και είναι η ταξιδιωτική εκπομπή του καναλιού που περιοδεύει ανά την Ελλάδα, παρουσιάζοντας κάθε εβδομάδα μία περιοχή της χώρας με τουριστικό ενδιαφέρον. Οι επόμενοι ταξιδιωτικοί προορισμοί που έχουν επιλεγεί για γυρίσματα είναι μέρη του Νομού Τρικάλων, με προτεραιότητα στα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα και ορεινές περιοχές του νομού (Πύλη, Ελάτη, Περτούλι κ.α.).

Η εκπομπή «ταξιδεύει» τους τηλεθεατές, κάθε Σάββατο βράδυ, σε μια νέα περιοχή της Ελλάδας, προβάλλοντας τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητές της, τους ανθρώπους και τους τόπους, τα γεωγραφικά, ιστορικά και πολιτιστικά της χαρακτηριστικά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, ξεναγείται και μας ξεναγεί στην περιοχή που κάθε φορά επισκέπτεται, συνομιλώντας με ντόπιους, προβάλλοντας τον τόπο, αναζητώντας μυστικά και ζώντας εμπειρίες που αξίζει να βιώσει ο επισκέπτης.

Προτάσεις για φαγητό, διαμονή, ψυχαγωγία και διασκέδαση συμπληρώνουν την περιήγηση στην περιοχή, ενώ επίσης προτείνονται δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης, τοπικές γεύσεις που μπορεί να γευτεί, μέρη που αξίζει να επισκεφτεί.

Η ομάδα παραγωγής της εκπομπής –σκηνοθέτης, κάμεραμεν – τεχνικοί, παρουσιάστρια, επιμελητής παραγωγής, εμπορικό τμήμα- θα φτάσει στα Τρίκαλα την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Μεταξύ άλλων θα δούμε στην εκπομπή και τις …μαγειρικές ικανότητες του Τρικαλινού Αποστόλη Κριστινιώτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή