Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα Τρίκαλα λόγω …ΚΚΕ ο Χρήστος Θηβαίος

Συνεχίζονται στην Θεσσαλία, η προφεστιβαλική δραστηριότητα της ΚΝΕ εξαιτίας του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή με σύνθημα: «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο "το μέλλον δεν θα 'ρθει από μονάχο του… αν δεν πάρουμε μέτρα και εμείς"».

– 25/8 στην Αργαλαστή Νοτίου Πηλίου με ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ, προβολή βίντεο και μουσικό αφιέρωμα.

– 26/8 Στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας με πολιτική ομιλία και γλέντι

– 1/9 Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Ελασσόνα

– 3/9 στον Αλμυρό Μαγνησίας με ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ, προβολή βίντεο και μουσικό αφιέρωμα.

– 6/9 στον Τύρναβο

– 7/9 στις Εστίες του ΤΕΙ Λάρισας

Τα κεντρικά Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν:

1/9 Τρίκαλα, Μύλος Ματσόπουλου με μουσικό αφιέρωμα στα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης, πολιτική ομιλία από τον Κώστα Αβραμόπουλο μέλος του Π.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ και συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο.

9/9 Καρδίτσα,1ο Λύκειο (απέναντι από το Παυσίλυπο) με θεατρικό για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης, πολιτική ομιλία, συναυλία με τους «Μinorface» και λαϊκό γλέντι

15-16/9 Βόλος, στο πάρκο Ρ. Φεραίου (δημαρχείο) με ομιλία από τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του Π.Γ της Κ.Ε. του ΚΚΕ, stand up comedy με το Χριστόφορο Ζαραλίκο, συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα, μαθητικά συγκροτήματα, λαϊκά γλέντια και άλλα αφιερώματα.

Οι εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Θεσσαλία θα κορυφωθούν στην Λάρισα 15-16/9 στη κοίτη Πηνειού όπου θα συμμετέχουν ο Γιώργος Μαργαρίτης, οι Imam Baildi και τοπικά σχήματα.

Θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις, παρουσιάσεις συλλογικών εργασιών, αθλητικές δραστηριότητες κ.α. Η πολιτική συγκέντρωση θα γίνει το Σάββατο 16/9 με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή