Σταθερή και ουσιαστική στήριξη Αγοραστού – Μιχαλάκη στην Πυροσβεστική

Την σταθερή και ουσιαστική τους στήριξη στο έργο του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος, και ειδικά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νομού, επιβεβαιώνουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Μετά από αίτημα που κατέθεσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Διοίκησης του Νομού Δημήτριος Γαλάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε δύο φορητές ειδικές αντλίες πυρόσβεσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τα πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση δασικών πυρκαγιών σε δύσβατες περιοχές.

Με την αντιπυρική περίοδο να έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια ενισχύει τον τεχνικό εξοπλισμό των πυροσβεστών, βοηθώντας στο έργο τους και ενισχύοντας τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες. Αυτό άλλωστε τονίζει σε δήλωσή του και ο Χρήστος Μιχαλάκης υπογραμμίζοντας πως «ανταποκρινόμαστε θετικά στο αίτημα ενίσχυσης των πυροσβεστικών δυνάμεων του τόπου μας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των επιχειρησιακών τους δυνατοτήτων. Με δεδομένη την άριστη συνεργασία μας για την προστασία των πολιτών και του τόπου μας, είμαστε δίπλα τους, αρωγοί στο δύσκολο έργο τους και θα συνεχίζουμε να ενισχύουμε με κάθε μέσο την προσπάθειά τους».

Παρών στην παραλαβή ήταν οι Διοικητές Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας και Πύλης και ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Τρικάλων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Σημαντική ενίσχυση για τα Trikala Basket: Συμφωνία με τον Γιάννη Βαβάτσικο

Σημαντική ενίσχυση για τα Trikala Basket: Συμφωνία με τον Γιάννη Βαβάτσικο

Τα Trikala Basket ανακοίνωσαν με ενθουσιασμό την προσθήκη του 33χρονου διεθνή αθλητή Γιάννη Βαβάτσικου στην ομάδα τους …
Υποβολή δήλωσης για ακαθάριστα οικόπεδα: Εξαιρέσεις και προθεσμίες

Υποβολή δήλωσης για ακαθάριστα οικόπεδα: Εξαιρέσεις και προθεσμίες

Οι πολίτες σπεύδουν να υποβάλουν δήλωση για τα ακαθάριστα οικόπεδα στην πλατφόρμα akatharista.apps.gov.gr, με την προθεσμία να λήγει στις 15 …
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μαυροκορδάτου την Δευτέρα

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μαυροκορδάτου την Δευτέρα

Διακοπή κυκλοφορίας τη Δευτέρα 15 Ιουλίου από τις 08:00 έως τις 13:00 λόγω εργασιών σκυροδέτησης …