Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σταύρος Φαλαγκάρας: Πολυτεχνείο και διχαστικά μηνύματα

Είναι πολύ δυσάρεστο για την πόλη μας, 44 χρόνια  από το ιστορικό γεγονός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, να οργανώνονται χρόνια τώρα  δυο, τρείς και τέσσερις χωριστές εκδηλώσεις! 
 
Οι φερόμενοι ως «ιδιοκτήτες» του Πολυτεχνείου, που επιμένουν στην άρνηση συνεννόησης με το δήμο Τρικκαίων για κοινή εκδήλωση, πρωτίστως εκδηλώνουν ασέβεια στην ιστορική μνήμη και εκπέμπουν διχαστικά μηνύματα.
 
Η σημερνή επέτειος, είναι μέρα στοχασμού και  περισυλλογής κι όχι ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν κάποιοι/ες τα ιδεολογικοπολιτικά τους πιστεύω και να εκτοξεύσουν τα αντικυβερνητικά τους πάθη. Το μόνο που καταφέρνουν, είναι να ικανοποιήσουν τις προσωπικές και μικροκομματικές τους σκοπιμότητες!  
 
Γιατί, αν όλο το πολιτικό φάσμα που σχετίζεται με Αμερικάνους, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, είναι μιάσματα και  ανάξιοι να συμμετέχουν στον εορτασμό του Πολυτεχνείου, τότε δεν απομένει, παρά ένα ελάχιστο ποσοστό, ναρκισσευόμενων υπερεπαναστατών και σημαιοφόρων της λαϊκής εξουσίας, που δικαιούται να τιμά τους νεκρούς του Πολυτεχνείου. Με αυτά τα δεδομένα δεν αντιλαμβάνομαι τον κοινό εορτασμό, ούτε 28ης Οκτωβρίου , ούτε 25ης Μαρτίου…..
 
Τέλος, τέτοιες ενέργειες δεν είναι μόνο αδικαιολόγητες, είναι και  ακατανόητες. Δεν ωφελούν και δεν τιμούν  κανέναν, καθώς μειώνουν το βαθύτερο νόημα της επετείου και εκπέμπουν διχαστικά μηνύματα στους νέους και στην τοπική κοινωνία.
 
Σταύρος Φαλαγκάρας 
Εκπαιδευτικός 
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή