Σταύρος Τραγάνης: Θλιβερή μέρα για την οικογένεια του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων

Θλιβερή η χθεσινή μέρα για τη μικρή μας γειτονιά, για την κυνηγετική οικογένεια του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων και για όλη την τρικαλινή κοινωνία.

Συνοδεύσαμε στην τελευταία του κατοικία έναν αγαπημένο γείτονα, έναν ιδεολόγο και άξιο κυνηγό, έναν άνθρωπο που σκόρπιζε απλόχερα και με αγάπη το χαμόγελό του σ' όλα τα Τρίκαλα. Από σήμερα φίλε ΛΑΜΠΡΟ ΜΠΟΥΖΑΛΗ έκανες φτωχότερη τη μικρή μας γειτονιά, φτωχότερο το μεγάλο Κυνηγετικό Σύλλογο Τρικάλων, του οποίου ήσουν επίλεκτο και διακεκριμένο μέλος, αλλά και ολόκληρη την πόλη των Τρικάλων.

Ως γείτονας και φίλος σε χαιρετώ και σου λέω καλή αντάμωση στη νέα γειτονιά που θα δημιουργήσεις και στην οποία θα ανταμώσουμε όπως και στη μικρή μας γήινη γειτονιά, ως Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων σου παραγγέλλω καλά κυνήγια όπως εσύ ξέρεις στα κυνηγοτόπια του παραδείσου, στα μονοπάτια του ουρανού, ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων σε αποχαιρετώ από τη πόλη που ανδρώθηκες και αγάπησες, με τη σιγουριά ότι και εκεί που πηγαίνεις στείλαμε έναν πραγματικά μεγάλο άνθρωπο που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τα γήινα, αυτά που σχεδίαζε και που ονειρευόταν.

Σίγουρο όμως είναι ότι στείλαμε έναν άνθρωπο που ξέρει τι θα πει οικογένεια, τι θα πει διάθεση για προσφορά, έναν άνθρωπο κατασταλαγμένο έναν άνθρωπο που φεύγοντας από αυτό τον επίγειο τούτο κόσμο φρόντισε να αφήσει έντονο το αποτύπωμά του. Καλό κατευόδιο φίλε, με τι σιγουριά ότι η οικογένειά σου, τα αγαπημένα σου παιδιά και η σύζυγός σου, θα συνεχίσουν να πορεύονται στα βήματά σου που τόσο έντονα άφησες πίσω σου.

admins
Author: admins

Share:
Μεταβολή του καιρού σήμερα στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο

Μεταβολή του καιρού σήμερα στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο

Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πτώση θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Παναγιώτου

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Παναγιώτου

Τον πολυαγαπημένο μας αδελφό και θείο, Δημήτριο Παναγιώτου …
Έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Μπραχάλα

Έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Μπραχάλα

Την πολυαγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία, Βασιλική Μπραχάλα …