Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στείλτε αγάπη και χαρά στους αγαπημένους σας με την Courier Center

Κι επειδή όλοι αξίζουν ένα δώρο… -35% για εσάς σε όλες τις αποστολές εσωτερικού!

Είναι γεγονός πως τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που, εάν είμαστε τυχεροί, την περνάμε με τους αγαπημένους μας. Ή τουλάχιστον με κάποιους από αυτούς! Τι γίνεται όμως με εκείνους με τους οποίους μας χωρίζουνε χιλιόμετρα;;;

Είτε λίγα, είτε πολλά, δεν έχει καμία σημασία! Στείλε την αγάπη σου και μοιράσου τα δώρα των γιορτών με την  Courier Center όσα χιλιόμετρα κι αν σας χωρίζουν!

Οι ειδικοί του καταστήματος Courier Center στα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν το κάθε δέμα με την ίδια ευθύνη και φροντίδα που θα έκαναν και για τα δικά τους δώρα. Μια ομάδα που είναι αφοσιωμένη στην ασφάλεια και την άψογη εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας πως κάθε δέμα φτάνει με φροντίδα και αξιοπιστία στα χέρια των παραληπτών του.  Με εξειδικευμένες λύσεις ασφαλείας, σας εγγυώνται με σιγουριά ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα λάβουν τα δώρα τους απόλυτα ασφαλή.

Κι επειδή όλοι αξίζουν ένα δώρο… -35% από την Courier Center για εσάς σε όλες τις αποστολές εσωτερικού!

Η Χαρά των Δώρων στην Πόρτα σας!

Τα δώρα, ειδικά των εορτών, είναι εκφράσεις αγάπης, φροντίδας και προσοχής. Ό,τι κι αν επιλέξεις να έχει το κουτί, εύθραυστο ή μη, κάτι μικρό ή και κάτι… μεγάλο, το σημαντικό είναι όλα να φτάσουν στον προορισμό τους έγκαιρα και ακέραια!

Φέτος, τα Χριστούγεννα μοιραστείτε την ευτυχία με μοναδικό τρόπο, επιλέξτε τα δώρα για τους αγαπημένους σας και αφήστε την Courier Center να τα παραδώσει με αγάπη και να σκορπίσει την μαγεία των γιορτών σε οποιοδήποτε μέρος του χάρτη!

Η μοναδική εταιρία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα με τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα!

COURIER CENTER Κατάστημα Τρικάλων:

Βασιλείου Τσιτσάνη 41, Τρίκαλα.

Τηλ.: 2431 181401 | Mail: [email protected]

Site: https://www.courier.gr/

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή