Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στέλιος Πέτσας: «Τζαμπατζήδες» οι ανεμβολίαστοι

Ωμή ομολογία του αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ότι η κυβέρνηση εκβιάζει τους πολίτες,  αναφερόμενος στις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η κυβερνητική απόφαση να αποκλειστούν οι ανεμβολίαστοι πολίτες από τα δωρεάν τεστ που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «…Από τις Έξι», επιτέθηκε σε έναν στους δυο πολίτες αποκαλώντας τους «τζαμπατζήδες» και λέγοντας χωρίς ίχνος ντροπής ότι «το να χάσει κανείς το εισόδημά του είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να κάνει το εμβόλιο» και ότι «τα πάντα στη ζωή έχουν ένα κόστος για τις επιλογές μας».

«Το προηγούμενο χρονικό διάστημα προσπαθήσαμε να πείσουμε τους πολίτες ότι είναι καλό για τον εαυτό τους και τους γύρω τους να εμβολιαστούν. Όταν τα ποσοστά εξακολουθούν να παραμένουν στα επίπεδα που βρίσκονται σήμερα, όταν ένα εκατομμύριο πολίτες τον Αύγουστο προτίμησαν να κάνουν τις διακοπές τους και να μην εμβολιαστούν, πρέπει να προστατεύσουμε την οικονομική και την κοινωνική δραστηριότητα. Επειδή όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν περισσότερο να νοσήσουν αλλά και να νοσηλευθούν, τότε παίρνουμε μέτρα και επιτρέπουμε την οικονομική και την κοινωνική δραστηριότητα στους εμβολιασμένους, με λιγότερους περιορισμούς », ανέφερε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή