Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΘΕΒ: «Εκπαίδευση για τον Φορολογικό έλεγχο και τις ποινικές κυρώσεις»

Ο ΣΘΕΒ πραγματοποίησε σεμινάριο την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου με θέμα: «Φορολογικός έλεγχος, διοικητικές και ποινικές κυρώσεις, παραγραφή». με εισηγητή τον κ. Γ. Κορομηλά λογιστή – φοροτεχνικό Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου ο κ. Κορομηλάς ανέλυσε στους παρευρισκόμενους θέματα διαδικασιών ελέγχου επιχειρήσεων, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των ελεγκτών – ελεγχόμενων – λογιστών φοροτεχνικών.

Επίσης έγινε εκτενής αναφορά στις εργασίες τέλους χρήσης για τις επιχειρήσεις με απλογραφικά ή διπλογραφικά βιβλία, τη διαδικασία προσδιορισμού των αποτελεσμάτων της χρήσης, τις εκπιπτόμενες και μη δαπάνες για τον φορολογικό έλεγχο, καλύπτοντας κάθε φορολογική ανάγκη που θα προκύψει για οποιαδήποτε επιχείρηση.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν στελέχη λογιστηρίου των επιχειρήσεων – μελών του ΣΘΕΒ αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες λογιστές και φοροτεχνικοί.

Ο ΣΘΕΒ έχει προγραμματίσει σειρά εκπαιδευτικών εξειδικευμένων προγραμμάτων με στόχο την συνεχή κατάρτιση των στελεχών των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή