Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στη Γιάννουλη Λάρισας με συγχωριανούς της η Μαρίνα Κοντοτόλη

Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχτηκαν την Μαρίνα Κοντοτόλη στη Λάρισα οι συγχωριανοί της, από τα χωριά της Καλαμπάκας απ’ όπου και η ίδια κατάγεται, την Τρίτη το απόγευμα. Βρέθηκε εκεί φιλοξενούμενη συγγενών και φίλων, που μεγάλωσε μαζί τους, που τους ξέρει και την ξέρουν, που αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που ξεπέρασε και έφτασε να ακολουθεί μια απόλυτα επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Την παρότρυναν να συνεχίσει σταθερά στο δρόμο που έχει χαράξει και την άκουσαν με προσοχή να αναλύει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ ενόψει των εκλογών. Χωρίς η Μαρίνα Κοντοτόλη να το περιμένει, τις υποσχέθηκαν ότι τελικά θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κι ορισμένοι από τους συγγενείς της που υποστήριζαν άλλα κόμματα.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα να βρίσκομαι ανάμεσά σας απόψε» είπε «και με συγκινεί ιδιαίτερα που βλέπω πρόσωπα γνωστά, με τα οποία μεγάλωσα μαζί και τα οποία με στήριξαν σε κάθε δυσκολία στη ζωή μου. Οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμες, αυτό το γνωρίζετε όλοι.

Εγώ ζητώ την στήριξη και την ψήφο σας για να καταφέρουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ να εφαρμόσουμε μια δίκαιη πολιτική για όλους, να δώσουμε ίσες ευκαιρίες στους ανθρώπους της υπαίθρου και σε όσους αγωνίζονται στο στίβο της ζωής, μια καλύτερη παιδεία για τα παιδιά μας, να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας μας και των θεσμών που σήμερα βάλλονται».
TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή