Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στη Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας προσκληθείς ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων

Ο πρόεδρος του Σωματίου Ιεροψαλτών Τρικάλων  Αθανάσιος Γ Δημητρίου, MSc Θεολογίας, ευγενώς προσκληθείς από το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας “Γερμανός ο Μελωδός” ως εισηγητής, παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου “Μουσικός Όρθρος κατά την ψαλτικήν παράδοσιν της Πόλης” του Άρχοντος Μαΐστορος  της Α.τ.Χ.Μ.Ε κ. Γρ. Νταραβάνογλου.
Για το βιβλίο μίλησαν επίσης, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος και ο Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ανδρέας Ιωακείμ. Στην παρουσίαση  παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ Συμεών  οποίος ευλόγησε και  χαιρέτησε την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος η Διευθυντρια της Περιφερειακης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κα Ελ. Μπενιάτα, ο Φρούραρχος της πόλεως, αστυνομικές και λοιπές αρχές, Διευθυντές Ωδείων καθώς και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και πλήθος κόσμου.
Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” και ιεροψάλτες των Τρικάλων κατόπιν προσκλήσεως του Δ/ντου του Ωδείου της Μητροπόλεως Φθιώτιδος, κ. Ιωακείμ.
Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή