Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στη Λάρισα συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών: «Περιμένουμε απαντήσεις από τον ανακριτή» (φωτό – βίντεο)

Τί λέει ο σύζυγος της αδικοχαμένης Λαρισαίας

Στη Λάρισα και στο Δικαστικό Μέγαρο πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας βρίσκονται σήμερα από νωρίς το μεσημέρι μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Δικαστικού διαμαρτυρόμενοι «για τις καθυστερήσεις της ανακριτικής διαδικασίας και για την έλλειψη σαφών απαντήσεων σε καίρια ερωτήματα που βασανίζουν το σύλλογο».

Εκπρόσωποι συναντώνται στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας και με τον ανακριτή, που ερευνά την υπόθεση.

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης στην τραγωδία, Λαρισαίας, Βασιλικής Χλωρού, κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, τόνισε: «Καταθέσαμε πριν αρκετές ημέρες ένα υπόμνημα στον κ. εισαγγελέα και τον κ. ανακριτή  και ζητάμε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και δεν υπάρχουν απαντήσεις. Ήρθαμε εδώ σήμερα γιατί μας κάλεσε ο κ. ανακριτής πιθανότατα γιατί έχει να μας πει κάτι σε ότι αφορά τα πορίσματα, αλλά δεν νομίζω να καλύψει τα ερωτήματα που καταθέσαμε. Χθες παρέλαβε το εξώδικο των ερωτήσεων που αφορούν: αρχικά γιατί η μηνυτήρια αναφορά δεν έφτασε ακόμα στη βουλή, εμείς αναγκαστήκαμε εξώδικα να την στείλουμε, επίσης ποια ήταν η αιτία της έκρηξης και τι κουβαλούσε το εμπορικό τρένο. Επίσης γιατί έγινε η εκσκαφή πριν γίνει παρθεί υλικό για dna».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Δείτε φωτογραφίες:

                   

Πηγή: Onlarissa.gr

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Βαγγέλης Χατζηκωνσταντίνου

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή