Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στη Νάξο η τελευταία πράξη της τραγωδίας της Μεσοχώρας

Θρήνο και βαθιά οδύνη έχει προκαλέσει στη Νάξο ο απροσδόκητος χαμός του 22χρονου, σε τροχαίο δυστύχημα χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα στο δρόμο προς την Άρτα.

Πρόκειται για τον Ευριπίδη Κουνάδη, ο οποίος σύμφωνα με το naxospress.gr ήταν φοιτητής στην Αθήνα. Είχε διατελέσει αθλητής σε πολλά τμήματα του Πανναξιακού και μάλιστα ήταν ανιψιός του μπασκετμπολίστα Μιχάλη Πολυτάρχου, ο οποίος την περίοδο 2003 – 2004 είχε αγωνιστεί στα Τρίκαλα.

Υπενθυμίζεται, όπως έγραψε χθες το trikalanews.gr το άτυχο παλικάρι “πλήρωσε” με τη ζωή του μία βόλτα με δύο φίλους του, που ήταν μαζί σε εκδρομή προς την Αρτα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής στο τούνελ μετά τη Μεσοχώρα προς φράγμα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τον οδηγό να προσκρούει σε πυροσβεστικό κρούνο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία και ο 22χρονος φίλος του που ήταν συνεπιβάτης, να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στο Βουλγαρέλι.

Αντίθετα, ο συνεπιβάτης του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για την ζωή του.

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

O Πρόεδρος, το Διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές του Πανναξιακού ΑΟΚ εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό του νεαρού Ευριπίδη Κουνάδη.

Ο Ευριπίδης που τίμησε το σωματείο μας αγωνιζόμενος τόσο για αυτό όσο και για τα υπόλοιπα τμήματα του Πανναξιακού μας, αποτέλεσε ένα παιδί ευγενικό με ηθικές αρχές και πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Έτσι και θα τον θυμόμαστε πάντα!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Καλό παράδεισο Ευριπίδη στη γειτονιά των Αγγέλων!

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή