Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στιγμές αγωνίας έζησε Λαρισαία με τους αγνώστους που καλούν προσποιούμενοι συγγενικό πρόσωπο

«Έσπασα άσχημα το πόδι μου. Έπεσα από τις σκάλες…» έλεγε συνέχεια, κλαίγοντας, από το τηλέφωνο η «κόρη» μιας Λαρισαίας. Μόνο που στην πραγματικότητα δεν ήταν κόρη της, άλλα κάποιος άγνωστος που στην ερώτηση σε ποιο νοσοκομείο είσαι, έκλεισε απότομα το τηλέφωνο.

Δεν έχουν τελειωμό οι απάτες στην περιοχή μας με αγνώστους να καλούν σε πολίτες και εκμεταλλευόμενοι την αγάπη για τα συγγενικά τους πρόσωπα προσπαθούν να τους εξαπατήσουν αποσπώντας τους λεφτά είτε για κάποιο χειρουργείο, είτε για να τους βγάλουν από μια δύσκολη θέση.

Αυτό κόντεψε να συμβεί χθες και με μια Λαρισαία όπως κατήγγειλε η ίδια στο larissanet.gr. Ήταν 7 το απόγευμα, μας αναφέρει, όταν χτύπησε το σταθερό τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ένα άτομο με αλλοιωμένη φωνή προσποιούμενη την κόρη της. Της ανέφερε «κλαίγοντας» ότι έπεσε από τα σκαλιά, χτύπησε το πόδι της και τώρα είναι στο νοσοκομείο. Όταν την ρώτησε σε ποιο νοσοκομείο, το άτομο έκλεισε το τηλέφωνο.

Η γυναίκα στη συνέχεια όταν κατάλαβε την παραλίγο απάτη πήγε στην Αστυνομία για να αναφέρει το περιστατικό και εκεί της είπαν ότι γνώριζαν την περίπτωση και πως από το πρωί εκείνης της ημέρας, η «μισή Λάρισα» έχει ενοχληθεί με το συγκεκριμένο τρόπο.

Φυσικά, όπως μας ανέφερε η γυναίκα, γνώριζε από τα δημοσιεύματα και τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας για τη δράση αυτών των ατόμων και τις απάτες όμως όπως επεσήμανε, τη στιγμή που το βιώνει πραγματικά κάποιος είναι δύσκολο να το χειριστεί εκείνη την ώρα, ειδικά όταν μιλάμε για συγγενικά και αγαπημένα πρόσωπα.

Η γυναίκα θέλησε να καταγγείλει αυτό το περιστατικό στο Μέσο μας προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες και να είναι υποψιασμένοι σε αντίστοιχη περίπτωση.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή