Στην 5η θέση του κόσμου ο Κοντοβουνήσιος

Ο πρωταθλητής του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ στον πρώτο γύρο είχε μπάι, αμέσως μετά στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τον παγκόσμιο πρωταθλητή από το Ιραν από τον οποίο και  ηττήθηκε με 3-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πορεία του προς τον τελικό ο Ιρανός Μικαέιλι τα βρήκα «σκούρα» μόνο απέναντι στον τρικαλινό αθλητή.

Έτσι έδωσε την ευκαιρία στον πρωταθλητή μας να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ της κατηγορίας των 110 κιλών στην ελληνορωμαϊκή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πάλης Παίδων που διεξήχθη στη Βουλγαρία. 

Αρχικά αντιμετώπισε τον Ιάπωνα Καβαμούρα τον οποία και νίκησε με 3-2 σε ένα συναρπαστικό αγώνα, για μικρές λεπτομέρειες δεν ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την Πέμπτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Παίδων. 

Ο Ελληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο στα 110κιλά της ελληνορωμαϊκής και ηττήθηκε από τον Ούγγρο Μπάζο με 4-0. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα κλειστό και ο Κοντοβουνήσιος «πλήρωσε» μια στιγμή αδράνειας. 

Παρόλα αυτά η 5η θέση σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αναμφίβολα αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία.

Συνχαρητήρια στον αθλητή εκφράζουν το Δ.Σ και ο προπονητής του συλόγγου Βασίλης Μότσιος.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή